Mijn tekeningen

Hier is een overzicht van mijn tekeningen. Van de eerste tot de laatste. Klik op de tekening om de tekening beter te bekijken.

Ik zie zelf vooruitgang. Ik hou ervan om de uitdrukking van mensen en dieren te vangen in een zwart-wit tekening. Ik heb het tot nu toe gedaan voor mij en mijn familie. Ik wil ook anderen blij maken met een tekening. Een tekening heeft vaak meer expressiviteit dan een foto.

Dus, wil je een tekening van iemand van wie je houdt, om te bewaren of op te hangen? Het kan ook een huisdier of een idool zijn. Stuur dan een digitale foto van deze persoon of dat dier die jij goed vindt als bijlage bij het onderstaande contactformulier (onder de tekeningengalerij).

Als je wilt, kan je op het formulier kort aangeven wat je relatie met de persoon of het dier is en waarom deze veel voor je betekent.

De tekening kost 30 euro (voor de moeite die ik doe) inclusief verzendkosten. Ik stuur je een foto van het resultaat. Als je de tekening niet mooi of goed genoeg vindt en hem niet wilt kopen, is dat geen probleem. Ik bewaar de tekening dan zelf (ter herinnering voor mezelf en als oefening) en verwijder de door jou gestuurde foto uit mijn bestanden.

Selecteer foto en voeg toe om te verzenden

[recaptcha]