Lekker thuis

Ahmad zei het laatst ook tegen me. Hij heeft geen behoefte om er veel op uit te gaan. En ik heb dat ook steeds minder. Zo reislustig als ik vroeger was, zo een huismus men ik nu geworden. Ik vermaak me prima. Een uitstapje naar de Hornbach, de Action of de Jumbo is voor mij al spannend genoeg. Als ik iemand tegenkom, maak ik een praatje. En dan weer lekker naar huis. Bezig met mijn eigen dingetjes, net als Ahmad..

Het leukste vinden wij het nog om in de natuur te zijn. Maar ook daar ben je te vaak nu met vele anderen. Fietsers en wandelaars. Wat zoeken we dan daar? Hier thuis in ons eigen tuintje is het goed toeven en wel zo rustig. Alles bij de hand.

Ik heb mijn schilderij nu definitief af. Voor jullie ziet het er misschien hetzelfde uit als een paar weken terug. Voor mij niet. Ik vind het nu goed genoeg. Meer kan ik er niet van maken. Op naar het volgende en hopelijk laatste werk in opdracht. Ik wil daarna graag wat vrijer gaan schilderen. Wel realistisch maar met algemener onderwerpen. Geen bekenden, maar zomaar figuren of taferelen die mij wat zeggen.

Ahmad is ook lekker bezig. Hij is klaar met de betegeling achter en naast het schuurtje. Ik heb hem alleen gefaciliteerd door een paar keer naar Hornbach te rijden. En ik was blij dat ik vorig jaar naar mijn zoon heb geluisterd en toen geen klein autootje heb gekocht maar een royaler model, waarin je naar behoren spullen in kan transporteren.

Ahmad blijft ook bezig met zijn pyrografie en maakte voor mij dit plaatje van mijn lievelingsdiertje.

Die komt naast mijn bed te hangen!

PS ik keek net even goed naar het stokstaartje en moest lachen om de lange arm van het diertje. Ik liet het aan Ahmad zien en die moest ook lachen. Hij gaat het oplossen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.