Huisvlijt

Ahmad en ik zijn heel productief geweest. Vooral Ahmad gaat als een speer met zijn pyrografie. Dit zijn zijn werkjes tot nu toe in de afgelopen maanden hier.

pyrografie op boomschijf (doorsnede 30 cm)

pyrografie op geperst hout als schilderijtje (20 x 20)

pyrografie op boomschijf (20 x 20)

pyrograffie op boomschijf 30 x 30

Hop op hardboard 15 x 20

Uil op boomschijf 15 x 15

Egeltje op boomschijf 15 x 15

Charlie Chaplin

Don Corleon

Tot nu toe maken we onszelf en de familie blij met de werkjes, maar in de toekomst moeten we misschien op markten gaan staan.
Ik ben ook bezig geweest. Mijn werkjes zijn minder snel af. Omdat ik nooit tevreden ben en altijd nog wat zie dat beter kan. Dit is mijn laatste product. Ik twijfel nog even of het al af is. Denk dat ik het bijna voor gezien moet houden en het moet laten drogen.

Intussen heb ik alweer zin in een nieuw schilderij. Ik wil mijn kleinzoon met zijn vriendin schilderen. Wel met een andere achtergrond natuurlijk. Ik dacht aan de kleur paars tot violet als achtergrond.

Maar we hebben ook andere plannen. Een gedeelte van onze door de woningbouw verlengde tuin moet nog betegeld worden. Ik zocht lange tijd tevergeefs naar een tuinman/ stratenmaker, die dat voor ons wil doen tegen betaling. Het schijnt geen aantrekkelijk karwei te zijn, want ik krijg geen reacties meer van het hoveniersbedrijf dat ik benaderde.
Dus gaan de oudjes het maar zelf doen. Met houten tegels, want die zijn niet zo zwaar. Jippie aiai jippie jippie jee!

2 reacties op “Huisvlijt

  1. Wat een mooie huisvlijt šŸ‘!
    Al eens gezocht op marktplaats naar een tuinman die tegels plaats?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.