Beetje klodderen enzo

Tussen de bedrijven door trekken de verfkwast en het tekenpotloodje aan me. Als ik een laagje heb aangebracht en de verf is opgeruimd, maak ik graag een foto. Dan zie ik beter wat er heel fout is en waaraan ik morgen moet verder werken als de verflaag wat is opgedroogd en ik weer schone kwasten en verse kleuren heb om mee te beginnen. Ik deed twee keer wat. Ik werkte aan het portret van kleinzoon. Zette licht en donker neer. En ik maakte een eerste opzetje voor de kabouter die het vierluikje gaat vullen voor buiten. Ik zie dingen zat die ik morgen wil ‘aanpakken’. Nu even wat anders. Straks al het grof vuil naar buiten.Weet echt niet waarom de kabouter dwars gaat liggen als je erop klikt. Ik heb geprobeerd dat te verhelpen. Ik geef het op……

3 reacties op “Beetje klodderen enzo

  1. Ik geniet van bezig zijn, Annie. Met als afwisseling rust. Ik zou niet alleen maar kunnen ‘niet werken’. Maar bonusjaren zijn het zeker! Lekker doen wat je leuk vind😀

  2. Gaat al lijken hoor dat portret van de kleinzoon maar wat ik me afvraag:” moet, werken” genieten van je bonus jaren dat is belangrijk 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.