Lekker bezig

Terwijl Ahmad het ene mooie lampje na het andere fabriceert van stukjes gekleurd glas (hij wordt er steeds handiger in), ben ik ook lekker bezig met mijn olieverf. Het lijkt hier wel een werkplaats! Ik merk dat ik ook steeds zekerder word in het zetten van lijnen en het mengen van de kleuren. Maar nu is dit schilderij toch echt bijna af. Dus tijd om alvast te denken aan een nieuw projectje.

 

4 reacties op “Lekker bezig

  1. Eรฉn schouder moet nog wat omhoog. Anders lijkt nekkie te lang en dun ๐Ÿ™‚
    En zo nog wat dingen.

  2. Dank je, Annie. Maar ben er nog niet helemaal mee klaar. Ik zie nog wel dingetjes die ik wil aanpassen, maar het meeste is gedaan. Dan op naar de volgende bezigheidstherapie ๐Ÿ˜‰ Ben ik lekker zoet mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.