Lekker bezig

Terwijl ik bezig ben al mijn berichtjes in dit weblog over Islam van december 2011 tot op heden, compleet met de reacties van lezers daarop, te bundelen in chronologische volgorde in een word-document, is Ahmad bezig geweest met zijn glas in lood werkstukjes. Hij wordt er steeds bedrevener in. Al zijn werkstukken zijn prachtig en staaltjes van vakmanschap en geduld. Ik ga er een pagina voor reserveren (hierboven in dit weblog).

In nog geen week tijd heeft hij van restjes glas twee heel mooie objecten gemaakt. Een servethouder een doosje voor mij.

IMG-20180519-WA0000

IMG-20180519-WA0001Ik vind beide heel mooi en inventief gemaakt en zeer goed gelukt. (Voor al zijn werk van begin tot eind, zie de pagina bovenin mijn weblog.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.