Goed nieuws

We zijn gebeld door de asesoría (het kantoortje dat de omzetting van ons kenteken regelt) dat zij het probleem van het verschil in homologatienummer op de auto en op mijn autopapieren hebben opgelost! We moeten nu alleen nog wachten tot de nieuwe autopapieren met het goede nummer erop vanuit Nederland naar hun zijn toegestuurd. Vanaf dat moment zullen we weer mogen rijden en zullen we de volgende stappen kunnen nemen voor het verkrijgen van het Spaanse kenteken op Ahmads naam. Wat een opluchting. Nu hoeven we ook onze reis naar Nederland waarschijnlijk niet uit te stellen.

Ik ben blij dat we de hele zaak administratief hebben laten afhandelen door de asesoría. Waarschijnlijk hebben zij veel kortere lijnen naar allerlei instanties. Het hele gedoe zit in de prijs inbegrepen die we hen betaald hebben.

In de tussentijd vermaken we ons hier binnen- en buitenshuis. Het is lekker weer, hoewel te koud en winderig voor eventuele strandgangers, maar lekker om te wandelen en even in de zon te zitten.

Ik zag laatst een raar insect op ons terrasje. Het had het zachte fluwelige lichaam van een bij, maar het was fel oranjerood van kleur met zwarte voelsprieten. Nooit eerder gezien, dit beestje…

20180507_161028

Heb inmiddels ontdekt wat voor een insect dit is. Wordt hier en hier beschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.