Urn begraven en tekening afgemaakt

Het was schitterend weer,  zodat we onze koffie konden drinken in het zonnetje. Daarna heeft Ahmad de urn begraven. Eerst nam ik nog gauw foto’s.

DSC03477DSC03478Vervolgens zat ik te zwoegen op mijn laatste tekening hier. Het lukte vandaag niet zo goed.

Een nog piepjonge Ahmad, samen met zijn dochtertje Vicky en Moro, hun lieve en slimme hond. Het moet een mooi momentje zijn geweest  voor het drietal,  dat ik heb proberen na te tekenen van een oude beduimelde foto.

Een nog piepjonge Ahmad, samen met zijn dochtertje Vicky en Moro, hun lieve en slimme hond. Het moet een mooi momentje zijn geweest voor het drietal, dat ik heb proberen na te tekenen van een oude beduimelde foto.

Straks alvast wat in koffers doen. Morgen hopen we te gaan………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.