5 reacties op “Er zijn ook leukere dingen te melden :-)

  1. @Jeanne. Ja dat klopt . Yaleesa was toen ongeveer even oud als Noelle nu en zij leek in haar gedrag erg op Noelle. Het zijn allebei levendige gangmakers ?

  2. Daar ben ik blij om, dat het ieg goed met haar gaat.
    Ik dacht eraan omdat dit filmpje me herinnerde aan een filmpje dat je me ooit van het andere meisje stuurde, druk bewegend! en je zette erbij ‘ze is echt een gangmaker’.

  3. @Jeanne. Nee, dat is niet ouderwets gedacht. Een vader zal ten allen tijde zijn kind willen zien, maar het is mijn zoon niet gegund. Hij heeft er wel zijn best voor gedaan zonder blijvend succes. Via facebook houd ik wel bij hoe het met haar gaat. Ik zie regelmatig fotootjes voorbij komen van haar en haar moeder. Het lijkt heel goed met haar te gaan. Er wordt veel van haar gehouden en ze heeft een stiefvader. Dat noemt men tegenwoordig een ‘bonuspappa’. Dus gelukkig hoeven we ons geen zorgen om haar te maken.

  4. Zien jullie het andere dochtertje nog wel eens? niet, vermoed ik want je maakt er nooit melding van.
    Ik denk dan ‘best jammer’ maar missch is dat héél ouderwets gedacht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.