2 reacties op “Jeugd 2

  1. Hiha, muziekje inderdaad eentonig, maar zonder muziek ‘kan ik niet’. De muziek moest niet teveel voorgrond worden en daarom koos ik hiervoor. Maar het is inderdaad een lange zit. Twee keer een uur en 20 minuten dezelfde muziek, die steeds herhaald wordt. Ik ben zielsgelukkig met deze hervonden beelden, die mijn broer en moeder weer even ‘terugbrengen’. De waarde van foto’s en filmpjes……
    Overigens kon ik de films niet opslaan op mijn externe schijf met muziek. Bestand was dan te groot. Dus ze gaan de ‘eeuwigheid’ in zonder muziek ;-).

  2. Wederom prachtige en ook aandoenlijke beelden. Ik kon jullie, je broer en jij, gewoon zien opgroeien. Hans kreeg ineens een atletisch figuur en een mannenloopje en jij, jij… werd erg herkenbaar voor mij, hoewel er toch nog wel een paar jaar voorbij zouden gaan, waarschijnlijk, voordat we elkaar zouden ontmoeten. Je manier van lopen, kijken en eten herkende ik feilloos. De tekkel was ineens vervangen door een herder tot mijn ongenoegen. Fijn dat hij in de laatste beelden nog even acte de présence gaf. Het muziekje heb ik halverwege uitgezet want letterlijk slaapverwekkend zoals eerder vermeld.
    Deze films moeten voor jou inderdaad belangrijke souvenirs zijn van een bijzondere jeugd. Nogmaals dank voor het delen! ????X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.